Вашето ново омилено капучино…

од  |  0 коментари

Експериментирате ли во подготовката на напитоци колку што експериментирате и во кујната?
Време е заеднички да испробаме да подготвиме еден сосема нов вкусен десерт со капучино .

Подготовка:
– 2 лажици капучино;
– Ванила
– Хопла
– 100 гр стопено бело чоколадо
– 100 грама претходно стопено црно чоколадо

Измешајте половина од пакетчето хопла со капучино и 1 темно стопено чоколадо, а другата половина со бело чоколадо и ванила.
Измешајте ги наизменично во секоја чаша за визуелно поубав десерт.

Уживајте!