Вечни модни совети

од  |  0 коментари

Во текот на сезоните на тацна стручњаците ни сервираат совети и различни трендови, а погледнете кои се тие десет правила кои важат за секоја прилика и за секоја сезона.

Квалитетна облека во неутрални бои

Така можете да ја носите во повеќе сезони, и да ја комбинирате во разни варијанти и за различни прилики.

Носете она што е за вас “како лиено”

Понекогаш е добро да ги игнорирате трендовите и да го носите она што ви е удобно и во кое се осеќате пријатно.

Намалете ги алиштата во гардероберот

Кога гардеробата е во прашање, едно добро парче облека е неопходно з аразлика од сноб некалитетни и лоши парчиња облека.

Избегнувајте распродажба

Ако за некои парчиња облека не сте спремни да платите, тогаш не се ни исплаќа да го купите на распродажба.

Animal print

Обавезно набавете едно парче, марама, брош, маица… со животински дезен. Леопард, тигар, змија или било која друга животинска шара изгледа одлично, но комбинирајте ги умерено и со вкус.

Аксесоари

Инвестирајте во квалитетни модни додатоци. Со нив некогаш многу лесно ќе се чуствувате како “милион долари”.