Зошто Lorelli е бренд број 1 за детска опрема во Европа

од  |  0 коментари

Брендот Lorelli , претходно препознатлив  и по брендот Bertoni, има водечка позиција на пазарот на бебешки и детски производи. Потврден низ годините како синоним за квалитет, Lorelli ги комбинира удобноста и модерната визија.

Асортиманот од бебешки производи на Lorelli е исклучително богат: комбинирани колички, колички 3 во 1, летни колички, кенгури, ремени за проодување. Од производителот нудат и целосен избор за  мебел за детска соба: оградички за спиење и игра, дрвени креветчиња, сите потребни додатоци за нив како душеци, протектори  и комплети за спиење.

Весели и свежи дезени ќе најдете и кај проодувалките  на Lorelli. Богати, различни модели и свежи разиграни бои има и  кај големиот избор на седишта  за автомобили и хранилките.
Забавата продолжува и во бањата: кадички, садови, хигиенски сетови, весели играчки за бања.

Сета оваа разновидност на бебешки и детски производи  – Lorelli e синоним за бренд со исклучително поволни цени за нашиот пазар и гарантиран квалитет.

Во Македонија генерален застапник за производите на Lorelli и Hauck е BabyBlu  со свои продавници во Битола и Скопје и широка дистрибуција низ целата држава.

 


Следете ги BabyBlu и на Facebook
www.facebook.com/Babyblu-221973781263452