Зошто професионалниот избор е еден од клучните фактори за среќа и исполнетост во животот?

од  |  0 коментари
 Во сезоната на уписи на факултетите и средните училишта мало потсетување на темата професионална ориентација од гостувањето во емисијата Фактор здравје.
 

Доколку не сте се одлучиле за професијата која ќе ја изберете преку стручни тестови за професионална ориентација и проценка проверете која професија е најсоодветна за вас.

Погледнете го видеото од гостувањето на психолог, психотерапевт Марија Стефанова во емисијата Фактор Здравје, веруваме дека ќе успеете да се информирате повеќе што е професионалната ориентација и зошто е важна.


За информации и консултациии
075 426 946
www.petarpan.mk
www.facebook.com/sovetuvalishtepetarpan