Апликација која ќе ви покаже колку години имате (и можеби ќе ве расплаче)

од  |  0 коментари

Дали се чувствувате добро или лошо во однос на годините кои ги имате?
Дизајнерите на апликации смислија нова апликација во која откако ќе ставите своја слика ќе ви покаже според неа за колку возрасни во години истата смета дека вие имате.

Screenshot_1

 

Screenshot_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доколку оваа идеа ви зазвучи интересно пробајте ја на овој линк: https://how-old.net/

Доколку не би сакале да се разочарате во однос на тоа што таа би можела да ви каже тогаш не ја пробувајте, затоа што според истраување на New York Times, оваа апликација кај жените после 33 и мажите после 45 разбудила силни емоции и солзи.

Дали се осмелувате да ја пробате?