DYI Креативни празнични декорации : Дел 1

од  |  0 коментари

Започнавте ли да го уредувате вашиот дом за престоечките новогодишни празници?
Еве неколку интересни прелог идеи со кои можете да направите идилична Новогодипна атмосфера во домот…

1. Домашни фенерчиња од тегли…

7bbfb3014d4575a427b35109c32302e7
2. Минијатурни декоративни елкички
d5dc2a1f362ced3ee25c372728f037c3
3. Украсни лампиони инспирирани од Рудолф
15290e570263e525ea502375111e031c-14. Креативна новогодишна рамка
d4d07ee00876a909adf5daee4c3cbe04

5. Декоративен елемент за трпезариска маса
29071ffb6fa86e030f03bd39750ec47a

Ви се допаднаа предлозите кои ги пронајдовме за вас?
Следете не следуваат уште многуууу други креативни решениа кои се надеваме ќе ве инспирираат и од вас ќе ја извлечат најубавата – креативната страна 🙂