Идеи за рециклирање на теглите во вашиот дом

од  |  0 коментари

Дали по подготовката на ајварот ви преостанаа неупотребени тегли?

Еве неколку идеи како да го украсите домот со неупотребени тегли на неколку креативни начини

gallery-1469593239-fall-mason-jar-craft-idea
5578b9e30708b-fabulous-diy-fall-decor-with-hanging-mason-jars-xln
diy-treat-jar-escort-cards-112188c0333351334f8cef225b5a81f77
mason-jarsil_570xn-466688969_td6t
5578b31c51cb0-08-fall-mason-jar-lgn

mason-jar-lanterns-1
05056e75568d43407b672b3c34634cfd
361ccbda2d8d8bf6948e57d540bd4722
img_2506

oranges-and-burlap-mason-jar-vase
christmas-gifts-using-mason-jars-mason-jar-christmas-candle-craft-0bbba5043c80e5d8

ae6cba9adaa317d239a28781282c6fc4diy-hot-chocolate-favor-jar