Идеи за уредување на вашиот двор

од  |  0 коментари

Дворот доколку го имате време е да започнете да го уредувате.
Сезоната веќе започна, се ближи лето а со тоа и време е да го подготвите вашето мало место за релаксација да биде спремно за уживање во свежите летни ноќи.
Euro палетите ги има скоро на секое складиште или пак во магацини, па можете од нив да направите рециклиран мебел за во двор.
Во комбинација со малку боја и различни материјали може со нивна помош да го трансформирате својот двор или пак тераса.
Погледнете ги нашите предлози: