Каква долна облека НЕМУ му е sexy?

од  |  0 коментари

Немате идеа каква долна облека да одберете за да му се допаднете на вашиот сакан , а воедно и да изгледате згодно и неодоливо специјално за него? Било да сте во брак со години или пак во врска   потребно е да знаете дека љубовта се зачинува со доза на новитети и внесување на сексипил.

Каква долна облека би му се допаѓала нему? Се од чипка, свила и тантела спаѓа во категоријата на сексипилна долна облека, заборавете го бабинскиот памучен  комфорен долен веш и купете си нешто за спицијални пригоди и почувствувајте се поубаво не само за него туку и за самите себе!

3

1

2

 

4

5