Најпродаван парфем –HEAT

од  |  0 коментари

Парфемот  на славната личност Beyonce – Heat е пуштен во продажба 2010 година и тогаш беа лансирани уште шест мирисни ноти. Меѓутоа најголем успех и продажба  постигна парфемот  Heat. Парфемот настанал во чест на светската турнеја на Beyonce Mrs. Carter Show. Beyonce го опишува парфемот како силен, страстен и разигран, како нешто што ќе ги поттикне обожавателите на нејзината турнеја. Другите парфеми на Beyonce  се: Heat Rush, Midnight Heat, Pulse, Pulse NYC и Pulse Summer Edition. Сите се продадени во неколку милиони примероци во целиот свет.