„Очекувајте ги најновите информации, трендови и anti aging третмани (борба против стареење) во Derma Bella – наскоро!”

од  |  0 коментари

Др.Весна и Др. Екатерина – докторките од Derma Bella деновиве ќе присуствуваат на 14тиот Светски Конгрес за Anti Aging Медицина во Монако.

logo32

 Главната тема на овој светски настан е превенцијата од стареење и естетска хирургија, каде дискутираат врвни специјалисти и доктори од таа област.  Секоја година на овој Светски Конгрес присуствуваат над 10 000 гости, од 120 различни земји. За време на конгресот 300 компании ќе споделат искуства од практиката и ќе презентираат светски производи кои придонесуваат за подобро здравје на кожата и се разбира нејзината еластичност, енергија и добар изглед.

Тимот на Derma Bella ќе ги сподели со вас новите искуства, ќе се подобри се со цел нивните клиенти да бидат задоволни.