Правило од 21 ден за менување на навики!

од  |  0 коментари

Имате ли некоја лоша навика?
Сакате да ослабите? Сакате да промените нешто кај себе? Сакате да започнете со позитивни промени во својот живот?
Применете го правилото од 21 ден.
За да започнете да ги менувате своите навики започнете да правите мали измени во своите рутини.
21 ден ви е потребен да започнете со слабеење на пример и да го исчистите своето тело од токсини.
21 ден ви е потребен да започнете да се чувствувате подобро во сопствената кожа по секјдневна посета на теретана на пример.
21 ден ви е потребен да започнете со менување на многу навики во животот.
Зошто не започнете од денес?