Предлози за места каде би можеле да ги прославите 1во Мајските празници

од  |  0 коментари

Сеуште не сте размислиле каде ќе одите за претстоечките 1во Мајски празици? Нашата мала Македонија изобилува со прекрасна природа и безброј места кои би можеле да ги посетите за еднодневна посета  во природа или викенд наменет за уживање со пријателите.
Ова се нашите неколку предлози за посета:

1. Мариово (Зовиќ, Витолиште, Црна Река)

2. Пелистер (Молика, Голема Ливада, Езерата- Пелистерски очи)

3. Македонски Брод (Пешна)

4. Водно

5. Крушево

 

 

Screenshot_5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Шара

6. Струга

7. Смоларе

8. Пониква

9. Берово

И за крај само да ви нагласиме дека природата треба да се штити, чува и вреднува,  затоа доколку посетувате некое од овие места и доколку е нагласено, не палете оган за скара, отпадоците фрлете ги на соодветно место и забавувајте се, собирањето со пријателите за овој празник е едно од најубавите искуства кои се паметат.