СЕЗОНСКИ ПОПУСТИ!

од  |  0 коментари

Некој спомена сезонски попусти?

Да, во продавниците на Peko започнаа големите летни сезонски попусти.

Попустите ќе ги израдуваат мајките и татковците, клинците и клинцезите, момците и девојките, а и повозрасните на кои удобноста и квалитетот  им се на прво место.
Ќе се израдуваат и сите оние кои се припремаат за на одмор, затоа што попустите веднаш пристигнаа во тек со сезоната на годишните летни одмори.

Доколку сте спремни за одлични цени- повелете тимот на Peko ве очекува!