Што кажува бојата на лакот за Вас

од  |  0 коментари

Психолозите често веруваат дека боите се поврзани со карактерот. Дознајте што бојата на лакот за нокти зборува за Вас

Црвен лак – ова боја на лакот за нокти носат традиционални жени кои во исто време сакаат да привлечат внимание на себе.

Темно бордо лак – најчест е избор на жени кои сакаат елеганција.

Портокалов лак – носат безгрижни жени.

Виолетов лак – го сакаат креативните жени.

Син лак – е избор на храбри жени бидејќи на овој начин отстапуваат од нормите и покажуваат дека се подготвени да експериментираат.

Зелен лак – ова боја на ноктите со задоволство носат динамични жени кои со различни нијанси ја покажуваат својата енергија и неисцрпната желба за нови предизвици.

Жолт лак – боја на сонцето сакаат оптимистични дами.

Безбоен или неутрален – за ваков лак се определуваат стабилни и поверливи жени на кои секогаш можете да се потпрете.

Лак со светулки – лаковите кои во себе имаат ѕвездички и светулки носат динамични дами кои сакаат да бидат забележани.

Металик лак – сребрени и златни металик тонови сакаат девојки кои се склони кон предизвици.