Slim Line Club – Креира подобар свет

од  |  0 коментари

Слим Лајн Клуб е заедница на повеќе од 4500 членови од Македонија , Хрватска , Србија, Босна и Херцеговина , Косово . Ние нудиме квалитетни и ефикасни производи за постигнување на виткост и виталност, нудиме 90дневен предизвик за вашата трансформација кон подобар и поквалитетен живот,  а затоа имаме стимулативен награден план.

Преку споделување на нашите финансиските резултати со нашите членови, дистрибутери и соработници за кратко време создадевме огромна експанзија на нашите ресурси и нашите резултати . Во регионот сме водечка компанија и синоним за велнес и вмрежување . Слим Лајн Клуб досега има променето илјадници животи. Со повеќе од 400.000 продадени производи, ние сме  компанија која  е посветена да стане Регионален и Глобален Лидер во  здраво намалување на вишокот телесна тежина.

 

Slim Line Club е изграден врз три основни столба :

  ЗДРАВЈЕ       

Создавање на квалитетни , безбедни и ефикасни производи, за постигнување подобро здравје

  ВИТАЛНОСТ  

 Создавање производи, програми и подршка за постигнување  виталност и трајна лична трансформација

   ПРОСПЕРИТЕТ     

Споделување на вредности, мотивирање и наградување заради постигнување на лична и финансиска независност.

Моќта на Slim Line Club се состои во   ефикасните и квалитетни производи , како и во  големата заедница од мрежа на членови ,  кои создаваат и споделуваат приказни за нивните  успешни трансформација ,   ги мотивираат и подржуваат другите да ги постигнат своите цели, а со тоа ја остваруваме нашата мисија да создадеме заедно  подобар живот , здравје и благосостојба во светот.

Визија  Нашата визија е да постигнеме брзорастечка и глобална експанзија со помош на нашиот мрежен маркетинг модел на наградување по примерот на успешните МЛМ интернационални компании.

Мисија  Квалитетот на нашите производи , лојалноста и транспарентноста  на  мрежниот маркетинг модел , можноста за одлична финансиска сатисфакција на нашите членови, соработници и потрошувачи е тоа што Slim Line Club го движи напред кон иднината и својата светска експанзија .

Во прилог може да погледнете фотографии од новоотворената продавница на Слим Лајн и секако да ги следите на нивните фејсбук фан страници: SlimLineClubMakedonija и Luxury Cosmetic Line.