Убавина 101: Хемиски пилинг

од  |  0 коментари

Хемискиот пилинг е најдобриот одговор на прашањето како да постигнете ефект на face-lifting и да ги корегирате неправилностите на своето лице или тело (стрии) без подлегнување на хирургшки интервенции. Хемискиот пилинг е нов, достапен лесен и брз начин за естетско подобрување и подмладување со долготрајни резултати.

Кога хемискиот пилинг е најдоброто решение?
Појава на акни, проширени пори, хиперпигментација на лице или раце, лузни, стрии, површни или длабоки брчки на лицето, опуштени капаци, се она што со години ве мачело исчезнува засекогаш.
Во зависност од вашите потреби можете да изберете лесен и благ површен пилинг на лицето и телото па дури и длабински кој делува како ефект на face-lifting!
При употреба на посебна формула за тенка, дебела осетлива, масна или нормална кожа третманот се прилагодува на секаков тип на кожа. 


Колку третмани се потребни за видливи резултати?
Бројот на потребни третмани за хемиски пилинг зависи од проблематиката на региите кои се третираат. Нормално исто така тука е битен и ефектот кој сакате да го постигнете со третманот. Некогаш е доволен само еден третман, а некогаш пак треманите се комбинираат распоредени во правилни временски  серии.

Подетално за секој третман можете да дознаете доколку закажете консултација со нашиот стручен тим само со повик на нашиот телефонски број.
Навремено мислете на својата убавина!
lokkkkff

instahrammm