Украсете ја вашата трпеза со уникатни новогодишни елки направени од салфетка

од  |  0 коментари

Бидете уникатни,внесете  малку уметност на вашата новогодишна трпеза. Еве една едноставна идеја како од салфетка да направите уникатни новогодишни украси за вашата трпеза. Погледнете го следното видео: