Велигденски идеи за декорирање на вашиот дом

од  |  0 коментари

Полека но сигурно се наближува Велигден, празник кој е исполнет со голема традиција и е време кога вредните домаќинки ги покажуваат своите вештини во декорирање на Велигденските јајца, Велигденската трпеза но и целиот дом.
Ние со вас денес споделуваме неколку интересни идеи како да го декорирате својот дом, а за сето тоа да бидете заслужни вие.

1. Идеи за Велигденски венец за на врата

cala zivot i stlk

1 слика

2. Идеи за Велигденска кошница

petal-easter-baskets-x

3. Поинакви идеи за декорација на јајца

1

 

images (1)

4. Идеи за декорација на салфетки

5. Идеи за декоративни елементи за трпеза

decor 2

decor 3