9 вежби за зацврстување на задникот

од  |  0 коментари

Цврст и тониран задник е желба на секоја девојка, посебно во летниот период кога сите се при-премаат да изгледаат најдобро во костимите за капење.
Доколку ви се здосади од правење на чучњеви, денес ви презентираме неколку ефикасни вежби за оформување на задникот.