Идеи со што да го искомбинирате вашиот омилен пар фармерки

од  |  0 коментари

Повеќето 0д нас имаме развиен стил на облекување за излегување навечер , а тој стил вообичаено вклучува пар фармерки во комбинација со стилска блуза, маичка или кошула. Кога станува збор за аутфит за излегување често можете да го носите истиот пар на фармерки и да не бидете заприметени дека го правите тоа, меѓутоа веројатно е паметно да го менувате стилизирањето на   горниот дел почесто.

Направете го подготвувањето за излегување полесно со овие неколку идеи за комбинирање.

1

32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

main.original.0x933c5ps3326-2014-fashion-women-s-summer-european-chiffon-shirt-p21fashion-1403-13-p21fashion@14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5859e3a315b5d0a44e6b8c49a7cb8393

 

57738fb9a0c89ce8dd4ff6208a559937

e27f4421442ffbfe70869f48e5657e25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

d0e22c23e6f871da37d75740bb3840bc

782b5152e2723afddabf601b28370a63f8b99fb8423cd84100b0b20d1cecafe2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 8