Како да ги средите своите веѓи како професионалец

од  |  0 коментари

Многу девојки и жени се соочуваат со проблеми околу нивните веѓи. Со мали и едноставни трикови можете брзо и едноставно да се решите од овие проблеми и еднаш и засекогаш да научите како шравило да си ги средувате веѓите кои без разлика на нивната големина кога ќе изгледаат средено ќе имаат одличен импакт врз вашиот севкупен изглед.

Потребни материјали:

– моливче во беж боја

– моливче во боја а веѓите (може и една нијаса потемно -повеќе не!)

– четка

– чиста четка од потрошена маскара

eyebrow-tutorial-14