Листа на празнични филмови кои морате да ги погледнете

од  |  0 коментари

Кои се најубавите филмови кои ќе ве релаксираат и ќе ви го разбудат духот на празниците и доаѓањето на Новата година? Доколку сте дома за Новогодишната ноќ, или пак сакате во текот на празниците да погледнете нешто добро кога се собирате со пријатели, друштво или пак со членовите на своето семејство, тогаш ви препорачуваме неколку филмови со различна приказна за Новогодишните празници.

1. ELF (За да го погледнете  трејлерот притиснете ТУКА).

images (1)

 

 

 

 

 

 

 2. I’ll be home for Christmas (За да го погледнете трејлерот притиснете  ТУКА)

Ill_be_home_for_christmas_poster

 

 

 

 

 

3.The Family Stone (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

download (1)

 

 

 

 

 

 

4. While You Were Sleeping (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

download (2)

 

 

 

 

 

 

5.Four christmases (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

4

 

 

 

 

 

 

6.The Holiday (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

download (3)

 

 

 

 

 

 

 

7. Love Actually (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

download (4)

 

 

 

 

 

 

 

8. Вridget jones diary (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

bridget_jones2

 

 

 

 

 

 

9.The wov (За да го погледнете трејлерот притиснете  ТУКА)

the-vow

 

 

 

 

 

10. JUST FRIENDS (За да го погледнете трејлерот притиснете ТУКА)

images (2)