План за исхрана за добивање на рамен стомак и сјајна кожа

од  |  0 коментари

Кога не можете да издржите само со едниот тип на оброк/закуска конзумирајте го во комбинација со другиот оброк ( од истата фотографија),или пак следниот пат заменете го со сличен на него.

Според оваа нутриционистка на славните, со примената на овој план и пиење на многу течности, како и мала редукција на некои од сотојките со цел менување и нееднолична исхрана, за само една недела стомакот значително се намалува,наслагите започнуваат да се топат, а кожата станува сјајна и мека.

Здравата храна е подобра од било кој лек, естетска процедура или третман, затоа практикувајте ги дел од овие совети за исхрана во секојдневниот план на исхрана и живејте здраво!

1 ј

2 ј

3 ј

4ј

5ј