Погледнете 100 години трансформација на женските фризури во само 1 минута

од  |  0 коментари

Сакате да знаете како се трансформирале женските фризури во изминатиот век? Погледнете го ова неверојатно видео  и откријте што било модерно во 40 тите, како изгледа Афро фризура и шминка од 70тите, плетенки од 90 тите и многу други фризури. Ние се воодушевивме од видето погледнете го и вие