Предлози за летна шминка- Бохо изглед

од  |  0 коментари

Доколку ви е потребен совет како соодветно да се припремите за ручек на убаво место во лето, ви советуваме да го погледнете следното видео со одлични совети за шминка на познатата блогерка Carly Bybel.
Изгледот е можеби малку “потежок” отколку што би требало за лето, меѓутоа секој поважен летен настан па макар и дневен потребно е да се одбележи со гламурозен изглед.

Погледнете…