Club Calypso- место каде забавата никогаш не престанува

од  |  0 коментари

Барате место каде би можеле да се журкате супер и подоцна да посакате да сe вратите повторно назад?
Tогаш потребно е да го посетите Club Calypso во Прилеп.

кецдвојкаВо зима ова место има свој посебен шарм и убавина, меѓутоа вистинското време за посета е дефинитивно летниот период. Во летната сезона, ова место се трансформира во место за луди журки и забави без крај.
Вечерните и денските забави се секогаш различни. Местото е одлично за уживање и денски покрај базенот кој е отворен за секој оној кој сака да ужива во свежина во летниот период со фрешер или коктел кој само вредните раце на одличните бармени можат да го направат. Постојано внесуваат новитети, нови вкусови и нови одлични идеи за освежување и исполнување на очекувањата на потрошувачите.
2 калллл
Како што имногумина го нарекуваат мало парче  место кое е вистинско освежување за центарот на Прилеп, Club Calypso оваа сезона нуди одлична атмосфера и нормално одлични агенда и свирки.

111111111111

Актуелната летна сезона се најавува за 27.05 со феноменалните The HOUNDS. 
За оваа сезона се најавуваат големи имиња од нашата и Балканската сцена на подимуот на овој клуб,па затоа не заборавајте да ги посетите .

Активно следете ги на социјалните медиуми и активно вклучете се во активностите кои Club Calypso  ги спрема само за вас…
нас

Оваа сезона ќе биде одлична сезона за паметење, паметете и ја и вие со нас…