Како се слави Новата Година низ светот

од  |  0 коментари

Среќна Нова Година! По повод одбележувањето на нов, со надеж посреќен и поуспешен стадиум од нашите животи ви го прикажуваме начинот на кој Новата Година  се слави ширум светот. Да ги погледнеме заедно небата над најголемите градови ширум светот и да погледнеме заедно како тоа изгледа во големите метрополи. Уживајте!

Ротердам, Холандија (огномет над Nieuwe Maas реката)

Ротердам, Холандија (огномет над Nieuwe Maas реката)

Лондон, Велика Британија Огномет над Big Ben часовникот

Лондон, Велика Британија
Огномет над Big Ben часовникот

Рио Деженеиро, Огномет над најпознатата плажа во светот Copacabana beach

Рио Деженеиро,
Огномет над најпознатата плажа во светот Copacabana beach

Берлин, Германија Одблесоци од најголемиот огномет кај Брандербуршката порта

Берлин, Германија
Одблесоци од најголемиот огномет кај Брандербуршката порта

ЊуЈорк, САД Огномет над славниот плоштад Times Square

ЊуЈорк, САД
Огномет над славниот плоштад Times Square

Сиднеј, Австралија Огномет над Sydney Harbor Bridge и славната Opera House

Сиднеј, Австралија
Огномет над Sydney Harbor Bridge и славната Opera House

Champs Elysees, Парис

Стариот плоштад во Прага, Чешка Република

Стариот плоштад во Прага, Чешка Република

Црвен плоштад, Москва -Русија

Црвен плоштад, Москва -Русија