Најславните холивудски мустаќи во знак на привршувањето на Мовембер 2014

од  |  0 коментари

Господа фрлете ги бричевите затоа што ви останаа уште помалку од 10 дена за да го поддржите Мовембер движењето, годишната традиција на сите современи мажи во поддршка кон машкото здравје преку истакнување на најголемиот физички симбол на моќ –влакната на лицето (мустаќите). Поткренувањето на свесноста за машкото здравје и болеста за која се однесува ова движење во голема мерка се изразува симболично преку “пуштањето” на мустаќи за време на Ноември. За таа цел ви ги прикажуваме најславните Холивудски мустаќи.

Орландо Блум

Фреди Меркјури

Џони Деп

Џејмс Франко

Зак Ефрон


Ченинг Тејтум

Кристијан Бејл

Рајан Гослинг

Дејвид Бекам

Леонардо Дикаприо

 

 

 

 

 

 

 

 

Бред Пит