Проект направи сам #Дел 1. Идеи за огрлици

од  |  0 коментари

Колку од вас девојки поседувате безброј парчиња накит но, од накит никогаш немате доволно, а оној кој го има по различните продавници за накит е  релативно поскап за да купувате постојано. За да заштедите на буџетот за излегување во град на кафе, а и за да ја поттикнеме вашата инспирација, денес ви нудиме неколку идеи за прекрасни парчиња на накит кои можете да ги направите во конфорот на вашито дом,материјалите ќе ве чинат многу евтино затоа што можете да ги набавите од пордавници за вуница, тезги на пазар или пак од локалните продавници кои нудат копчиња, ленти. чипки, макари и слично.

Погледнете ги следните неколку слики кои чекор по чекор го објаснуваат секој елемент на правењето на овие прекрасни огрлици. Пробајте да направите и вие нешто слично и инспирирајте се!

1 slika

слика 2

IMG_5722c37b164bfc4b8e344ca0e78fb68827e7

diy-missoni-fringe-necklace-material